Min bog er udkommet `KUNSTEN AT SE - i natur og maleri´

Min bog er udkommet `KUNSTEN AT SE - i natur og maleri´

Min bog er udkommet `KUNSTEN AT SE - i natur og maleri´


Malekursus-400x400.png

  

KUNSTEN AT SE -  i natur og maleri

Med min nye bog ønsker jeg at vise dig hvor spændende og meningsfuldt det er at lægge mærke til de mange fine tegn, vi får vist i hverdagen. Tegn, som vores sjæl sender os for at føre os ind på den vej, hvor vi udnytter vores fulde potentiale.

Jeg viser dig, hvordan både naturen og mine malerier har givet mig indsigter og vejledning, som har fået mig til at tage store spring i livet. Alle har de givet mit liv mere mening og glæde.

Bogen giver en grundig beskrivelse af, hvad Mindful Maling er. Jeg har opbygget kurset ud fra mine erfaringer af, hvordan jeg er blevet vejledt af mine malerier. I bogen kan du også se eksempler fra kursisters maleproces.

 På kunstenatse.dk finder du omtale af bogen

 

KØB BOGEN HER

Find bogen på Saxo.com og på Bod.dk/bogshop ved at søge på "kunsten at se".

eller bestil den i din boghandel.

Bogen koster 269 kr.

Bogen er på 172 sider, hvoraf de 89 er i farve og har et righoldigt indhold af mine malerier.


EN HISTORIE FRA BOGEN

Da jeg efter mange år i it-branchen ville finde en ny interesse for min 3. alder, tilmeldte jeg mig en massøruddannelse for at kunne give nærvær og behandling til familie og venner. Men det passede åbenbart ikke min sjæl, for den lod mig brække højre pegefinger, da jeg var ude at skøjte. Jeg udsatte kurset, men så forvred jeg anklen. Først derefter satte jeg mig ned og  stillede spørgsmålet `Hvad drejer det her sig om?´. Straks fik jeg inde fra svaret `Du skal ikke være massør. Du skal videreudvikle din ungdoms passion for at male´. Nu forekom det mig helt indlysende, at det var det jeg skulle. Selvom jeg havde malet siden jeg var barn og hele tiden havde fulgt kurser i tegning og maling, faldt ideen mig ikke ind, før sjælen sagde stop. I bogen vil du opleve, hvordan sjælen bruger mange forskellige måder til at lede os ind på vores rette vej. Sjælen bliver ved, indtil vi lytter.

Det fik mig til at tage en flerårig uddannelse i maleri og et af de første  malerier, der kom til mig, var det, som jeg kaldte `Sjælens ild´. Heri ser jeg det gule felt som den ild, der brænder i os alle og gerne vil udfoldes. De mørkere partier rundt om ser jeg som det, der gerne vil forhindre os i at udfolde passionen. Det kan for eksempel være noget inde i os selv, som ikke tror, vi er gode nok. Siden er mine malerier blevet ved med at vise mig det, som jeg havde brug for at vide.

Nr 3 -Sjælens ild

Jeg  oplevede det at male som min nye livsopgave. Jeg tror på, at vores sjæl viser os vores livsopgave som det felt, hvor vi bedst bruger vores evner til at bringe glæde til andre og både mening og glæde til os selv.. Sjælen bruger mange måder, indtil den får os ind på vores rette vej. Det er vores store gave!


BOGENS BAGSIDETEKST

Lis Sandberg, psykoterapeut og meditationslærer, Forfatter til bogen `Misbrug, meditation, livskvalitet´  skriver sådan om bogen:

I bogen KUNSTEN AT SE - i natur og maleri beskriver Anne Grethe Pind ærligt og autentisk, hvordan hun gennem sit intuitive sind skaber malerier, der viser, hvad hendes inderste ønsker og behov er. At turde give slip på gamle overbevisninger og springe ud i noget nyt kræver mod, tillid og handlekraft. Anne Grethe Pind citerer Einstein: 

`Vores rationelle sind er en trofast tjener, og vores intuition er en uvurderlig gave. Samfundet hylder tjeneren og har glemt gaven´  

Det er denne gave, som Anne Grethe Pind så levende fortæller om. Med historier fra sit eget liv fortæller Anne Grethe, hvordan hun gennem sine malerier har lært at lytte til sjælen, og hvordan hun har haft mod til at følge de indsigter, hun har fået, til store spring i sit liv. I den sidste del af bogen er der en fin beskrivelse af, hvordan Anne Grethe Pind giver sine erfaringer og metoder videre til deltagerne på kurserne i Mindful Maling.

Bogen giver læseren inspiration til et personligt udviklingsforløb gennem kunsten at se og kunsten at lytte til sin intuition.

 

KURSIST UDTALELSE

Ulla Marslew, læge, om kurset Mindful Maling:

`Jeg ønskede at finde min indre kunstner frem ved at komme ind i processen med at skabe noget med hænderne på et lærred. Det var en god proces at komme dybere ind i sjælen/sindet for at fremme det personlige udtryk. Det var inspirerende at høre de andres oplevelser og følge deres maleproces. Kurset havde en god fremad drevet proces, og det var godt med grænser (2 farver, venstre hånd). Jeg har fået lyst til at male og synes, at det mindfulde er genialt, fordi det fremmer individet uden at man behøver blive en god maler. Tak fordi du er en vidunderlig livsglad kvinde med nærmest umætteligt videbegær´.

 

SLUTBEMÆRKNING

Jeg håber, du vil få lyst til at læse bogen, og jeg håber, du bliver inspireret til at se med undrende nysgerrighed på de mange tilsyneladende tilfældigheder, der sker i dit liv, så du kan få mere tillid til din indre stemme. Du vil opdage, at både naturen og malerier kan være øjenåbnere for din personlige udvikling.

Kærlige tanker

Anne Grethe

 

www.galleripind.dk